Elizantubi Mecbur virüsten dolayı evde yapmak zorunda kalıyorum normalde her ay düzenli olarak kuaförüme gidiyordum şimdi ağda zamanım geldi kendime ağda yapamıyorum özel bölgemi boncuk ağda aldm sizler nasıl yapıyorsunuz hangisi daha kolay oluyor
bahar-gunes Elizantubi bn hep evde yapıyorum ılık ağda ile ağda bezini küçük parçalar halinde kesin rahat oluyor 🤗
mikkonunannesi- Elizantubi bende her ay kuaföre gidiyordum ama evde sezu sir ağda var ya ısıtılan ağda bandım da var do zTen tüyler yumuşadı için artık çok canım yanmadı öyle terledim ilk nasıl olur diye hemen yaptım bitti belki gitmem bile daha 😀ayna yardımı ile
Rayihaaa Ay kızlar ben normal ağda yapayım dedim ısıtmalı olalardan çekemedim bacaklarım mos mor oldu 😀😁😁🤣 eşimde düştün mü ne oldu bacağına dedi 🤦♀️
[silindi] Elizantubi bende bacagimi dahi alamiyorum evim 2+1 salonda eşim yatiyor yatak odasinda bebek ve ben gun icinde eşime sen bak ben agda yapicam da diyemiyorum. Bir odada esim sigara iciyor orasi uygun degil. Adamdan kaçıyorum bu aralar .😄
Aykizimm Elizantubi Sürerken sıkıntı yok tabi çekerken gözümü kapatıp besmele çeke çeke asılıyorum 😂😂 ah ah çok zor 2 yıldır kendim yapıyorum hep ama zamanı geldiğinde tedirginlik korku başlıyor alışamadım bir türlü 😃
biryavuzkusu Elizantubi ben ağda yaptığım zamanlar bimdeki ağda bandını veetin kini makinede ısınan kartuşluyu normal kavanozda olan çam ağdasımıydı neydi onu hepsini denedim bir tek bioderin ağda bandıyla yapabildim. Küçük küçük kesip ısıtıp Yapıyordum tavsiye ederim
Hiranurozdemir Elizantubi ben bekar kende evde yapıyordum simdide yapiyorum kuaföre hic gitmedim normal cam sakizi agdasiyla yapıyorum epime bi parca alıyorum beze biprakmadan hemenden alınıyor ve acisi fazla olmuyor elle aldigim zamn
Elizantubi bahar-gunes ılık ağdayı nasıl eritiyorsun internetten baktım kutu gibi bişe bez kullanıyorsun demi
bonbonjelibon Benim ilk denemem faciaydı 😣sonra kalıp ağdayla denemiştim iki üç kere aldım aynayla ama çok uzun sürüyor bide çocuk olunca uğraşamıyor insan. Lazere başladm ona da gidemiyrum en iyisi tüy dökücü yapacak bişey yok 🙈
Elizantubi bonbonjelibon ya bana da bundan sonra lazer yolu gözüktü deneyeyim dedm boncuk ağdayla çok kötü bıraktım almıyorum 😂😂