TugcEbrar_ Kızlar göğüsüm mastit oldu ne yapsam geçer cok canım acıyo dayanamıyorum artık 2 aylık kızım var emiyo bişey olur mu
Haribo42 TugcEbrar_ cnmm sağım yap emzirmekten ayrı. Sıcak banyo altında masaj yap sabunla ve benm mastitimi şey geçirdi eşim uyumadan gece sırtıme vurdu sertçe bikaç kere sabaha geçti:)) ananem yap dedi bunu ve gecti valla😂
Mstfcnr TugcEbrar_ valla benim göğsüm de mastit olmadı ama çok sisti ve agrıyordu koltuk altından göğüs ucuna doğru bişey cekiyormus gibi agrıyordu ben lahana sardım bi de bal sürmüştüm
mrvt01 TugcEbrar_ sağım yap sürekli. Ilık duş al . Duşta iyiyice sağ sütünü. Benimde olmuştu ateş üşüme titreme. Değişik bişeydi. Allah korusun ilerlemesin canım önlem al. Hatta sütünü sağ buzluğa at. Çünkü 5 6 aylık olunca sütün azalıyor.
Didemsm Ben mastit olduğumu usume tıtreme ates ıle anladım antıbıyotık kullanmıstım gectı onun dısında ılık dus sutu sagma. Lahana yapragı ıyı gelıyor dıyorlar benım kuzenım o sekılde lahana yapragı ıle gogsune sarıyordu
Bulutunanesi TugcEbrar_ canım şöyle de yapabilirsin bebişini emzir sık sık ama belki tam bitiremiyordur sütü emzirdikten sonra sağım yap. Bide en iyi gelen şey sıcak bir duş ve duş esnasında masaj yaparak sağım yap bende 4 gün önce inanılmaz bir Ağrı ve şişlik oldu direk duşa girip sağım yaptım çok rahatlatıyor inan☺️
TugcEbrar_ Ya benim sütüm yeterli gelmiyo ki zaten mamada kullanıyoruz mama yedigi için beni pek fazla emmemeye başladı oyuzden mi oldu acaba