ipek39ela Esoss canım bebeğim 2 g0n sonra 6 aylık olucak yaklasık 2 aylıktan beri kısa emiyor gece 10 dk max gündüz 4 dk max
neyzen15 ipek39ela benimki de öyle 5 ay 23 günlük normal galiba merak arttı etrafı iLemk için bırakıyor
Mavisoglan-annesi Esoss canim sanirim normal. Instagramda bi bebek sayfasinda okumustum. Bebekler ilk 4 dakika doymak iccin emiyolarmis.10 dakika keyf icin 15 dakika da anneyla guvan bagini yogunlastirmak icinmis. Ama ne kadar dogru orasini bilmiyorum. Oglum 4 aylik olacak ilk 5 6 dakika devamli emiyor. Ondan sonrasi oyun yapiyor bana.. Ama ben doydugunu hissediyorum. Doymadigi zamanlarda daha fazla emiyor mesela uzun uyudugunda uzun emiyor en fazla 10 dakikadir.
Esoss Mavisoglan-annesi Benim bebeğimde inş kilo alıyordur canım korkuyorum birde şu var emmek için 3 saat beklemıyoruz çok sık emiyor istıyor
fanatikfenerli Mavisoglan-annesi benim ki aynı dediğiniz gibi yapıyor 3 ay 21 günlük şuan yazınızı görünce Bi içim rahatladı acaba sadece benim ki böyle istemiyor mu diye düşünüyordum 🤗
HayriyeM Esoss sakın stres yapma benm kızım da öyle 5-10 dk emerdi çevremdekiler az emiyor doymuyor en az 20 dk emmesi lazım gibi gereksiz yorumları ile beni panik yaptılar. Mama verdm aç diye oysaki değildi mamaya biberona alışı memeyi bıraktık o kadar pişmanım ki. Siz yapmayın ısrarla her istediğinde yılmadan verin saha çene kasları bile gelişmedi minicik bebeğiniz ihtiyacı olanın alıyordur zaten👍🏼
Mavisoglan-annesi Esoss aynen canim bizde hic beklemiyoruz.. Bazen 1 saat icinde 2 3 defa bile emiyor 😅 ama 3 saat fazla canim benim en fazla 2 saat yeterli büyüdükçe midede büyüyor ve cabuk acikiyorlar.. Yeterince kaka yapiyosa zaten doyuyodur ve kilo aliyodur 😘😘
Mavisoglan-annesi fanatikfenerli simdi kesfetme zamani oldugu icin normal canim. Gulmeyi öğreniyor, sesler cikarmayi öğreniyor, memeyi gorunce tanimaya basliyor, emzik ve biberonunu taniyor. o yuzden normal o sekilde yapmasi canim 😘
idil1990 Esoss benimkide oyle 3.5 aylik bes dk emiyor sutu indirdigini hissediyorum ama biraktiktan sonrada bi daha acmoyor agzini
otose_san Esoss emmeyi bıraktığında dinlenmesi için bekleyin birkaç dakika daha sonra çenesinin altına dokunarak tekrar emmesini sağlayabilirsiniz, henüz çok küçük olduğu için yoruluyordur
Mires Esoss canım bebekler büyüdükçe çene kasları geliştiği için sütü memeden daha hızlı emer ve çabuk bitirir o yüzden 5 dk sürüyor😊