yildirimfamily Aksam bir tabak mercimek corbasi icim dedim canim cekti bisi olmaz dedm icinede kimyon doktum her gece uyuyan cocugm bu gece uyumuor😭😭😭
Liyaa yildirimfamily bende de mefcimek vardı bastım kimyonu bide dün canım yemeğini çok çekti hayatımda ilk defa yemeğini yaptım çok severim onada bastım kimyonu yakında ekmeğe bana bana yiycem kimyonu az kaldı 😂😂😂
2707 yildirimfamily ben her şeyi yiyiorum hiç öyle alıştırmadım şunu yemeyim bunu yameyim diye. 2 tabak mercimek çorbası içerim günlerce kuru fasulye nohut yerim. Yani aklınıza ne gelirse hiç ayırt etmem
yildirimfamily MucizemGeldi yaaa ne güzel banada aman bunu yeme gaz yapar aman sunu yeme gaz yapar bu haldeyiz iste😮😮
yildirimfamily Liyaa ayy valla nebicim bisymis bu gaz ya illet geldi yani😁kimyonnda tadi guzel olsa keske kasik kasik yicem vallahi😮😮😮😑
MucizemGeldi yildirimfamily bende mercimek corbasi yapmistm bugun ve yemeklerime Hic kimyon kullanmiyorm bide ☺️
Liyaa yildirimfamily hiç sorma 🤦♀️🤦♀️ Bu arada benim kızda yan etki yapmadı hem mercimek çorbası içtim hemde yeşil mercimek yemeği yedim bünyeyle alakalı sanırım
elifzeze yildirimfamily 3. Ayindan sonra gazini kendi cikartir Allahin izniyle bende sizin gibiydim birgun visne suyu icmistim 3-4 bardak cocuk avaz avaz agliyordu meger karni agrimis yavrumun saglikla buyutun bebeginizi Allah size ve esinize bagislasin
yildirimfamily elifzeze aminn Allah razi olsun hepimizn bebeklerini Insaallah🙏🙏🙏🙏 insallah dedignz gbi olur🙏💙
2707 yildirimfamily Benin için en iyisini sen bilirsin. Yedirtmediler ne demek senin ağzına sokacağın lokmaya ne karışıyorlar
Ysfbuszfr yildirimfamily Allah yardım etsin 🙈🙄 Tecrübe etmiş oldunuz gaz probleminiz düzelene kadar dikkat edersiniz 🤗🌸
Ysfbuszfr yildirimfamily Bide gazi olcagi varsa oluyo heralde ya ben dikkat ediyodum oğlum.yine de gazliydi 🙈 Allah şükür gaz problemi bitti de Allah sizide kurtarsın inş 🤗