Destina2019 Kızlar selam. Bu 1 yaş aşıları koldan mı yoksa bacaktan mı yapılıyor? Bir de sonrasında banyo yaptırabiliyor muyuz bebeğimize?
Deletedmom819 Destina2019 bizim iki bacak bi kol yapıldı. Ama arkadaşımın bebeğinin üçünüde bacaktan yapmışlardı
Aysktr Destina2019 2 kol 1bacak yapıldı. akşama doğru ateşimiz çıktı kontrol altına alamadık dusa soktum mecbur çok sükür birsey olmadı
Destina2019 AysunFerhat sanirim koldan yapılan aşılarda banyo yapılmaması gerekiyor ben oyle hatırlıyorum ama emin olamadim tesekkur ederim
Seide98 Bebeğimin 6ay aşısı var sağlığ ocağına götürmeğe korkuyom aşı olması gerekiyo bu sıkıntı durumda napacağımı bilmiyorum
aysenurkerem Seide98 Randevu verdiği söyledi, sanırım herkese belli bir saat dilimi veriliyor. Ben yanımda 2 adet alt açma bezi götürdüm, çöp poşetine koyup eve götürmeden çöpe attım. Eve gelince giydiğimiz herşeyi makineye atıp yıkadım
DenizReyyan Deletedmom819 evet öyle yaptılar 3ünüde bacaktan ben öyle alıştım diyo bence saçma banyoda yaptırma dedi sadece huysuzluk yapar ateş yapmaz dedi
Deletedmom819 Destina2019 o farketmiyormuş arkadaşım sormuş benim beneğimin iki bacak bi koldan yapıldığını söylemiş ben böyle alıştım demiş hemşire
Ejderhahavva Destina2019 ay çok ama çok özür dilerim ben 18 ay aşısıyla karıştırdım yaaa sizinki 1 yastı çok pardon kada gitti benim bi an
Kfkf 2 bacak bir kol yapmislardi yıkamış gitmiştim bir gün once aşıdan bir gün sonra yıkamak zorunda kaldım yemek yerken saçına yağlı elimi sürmüştü ve ateşlendi yavrum:( sabaha kadar yanmıştı ateşler içinde yıkama 1 hafta canim benim ağzım yandı cunki cok korktum sabaha kadar hastanelik bile olmuştuk fitil verdilerdi