Hmrgnyy Kızım 2 aylık 3 4 gündür emmek istemiyor, başlarda günde 2 3 kere biberonla mama veriyordum, galiba biberona alıştı, dünden beri savaş veriyorum emmesi için, hiç mama vermedim biberonla, bu durumu yaşayan oldu mu hiç, ne kadar sürer bu savaşımız 🥺
bahar2121 Hmrgnyy benimde bebegim 2 ay 13 gunluk ve iki haftadur meme reddi yasuyoruz iki uc ay arasi oluyormus bebeklerde surekli farkli pozisyonlarda emzirmeye calis canim benim ve kilosu iyiyse zaten bebek ac olunca istiyor memeyi
Durusumm Hmrgnyy atak döneminden oluyor sanirim bizde 2 aya girince emmemeye basladi su an 2 ay 17 gun oldu düzeldi cok sukur
Ozdemm Hmrgnyy bu gibi durumlarda serçe parmağınızı bir 10 sn kadar emmesini sağlayın ardından hemen gögsünü baş ve işaret parmağınızı c yapıp tutarak gögüs ucunuzu bebeğinizin ağzına yerleştirin emecektir biz her meme reddinde bunu yapıyorum
Hmrgnyy bahar2121 şekilden şekile giriyorum zaten emzirebilmek için 🥺 zorlamıyorum da, deniyorum istemezsede ağzına emzik verip yatırıyorum, ilginç olan ise emzik verip salladığımda uyuyor 😳 o zamanda diyorum ki demekki aç değil ki uyuyor 🤷🏻♀️ yanlış mı düşünüyorum, bazen de kendisi uğraştırmadan alıveriyor memeyi, iyice şaşırdım artık
bahar2121 Pes etme sakin yoksa uzar meme reddi ve mutlaka ilk uyandigi gibi emzir o zaman guzel cekiyorlar alisir
bahar2121 Hmrgnyy henuz mideleri cok kucuk canim benim o yuzden bes dskikada bile doyar sabir isidir emzik bir iki gun verme oyle dene ac cocuk mutlaka aglar aglamiyorsa zaten doyacak kadar sut icmistir
bahar2121 Hmrgnyy bende oyle yapiyorum agiz etrafini cenesjni elinizle hafif sekilde goturup getirin uykuluyken acikma hissi olustiriyormus bir yerden Gordum bende hala calabiliyorum insallah cabamiza deger
Ilbilge Ya benim miniğimde emmiyor . Hatta olmayan dişleriyle başını çekiyor ve canımı yakıyor 🤦🏻♀️ Nasıl beceriyor bilmiyorum beyaz gürültü ayakta zıplatarak falan bisürü şekilde emsin diye uğraşıyorum. 2 ay 6 günlük