Dyt_ayse Merhabalar 🙋🏻♀️ Sidefer aldım bugün hazırladım normalde Demir ilaçları koyu renk olur kahverengi gibi felan bunun rengi epey açık bi renk oldu emin olamadım bozuk felan değildir dimi?
Hilaliahmer Dyt_ayse evet açık renk oluyor. Ama ilacı verdikten sonra muhakkak su da verin. Benim oğlumun dişleri mahvoldu o yüzden.
Spectacular Hilaliahmer 4 ayken başlanıyor henüz diş yoktur diye düşünüyorum gereksiz yere su vermesin bence
Dyt_ayse Hilaliahmer henüz dişi yok ama yinede versemmi 🤔 bide emzirmeden yarım saat önce ver sonra emzir demişti sağlık ocağındaki hemşire
Misskokulum Dyt_ayse evet öyle yapman gerekiyor eger daha öncesinde emzirdiysen veya ilaçtan hemen sonra emzirirsen ilacın işlevi kalmıyor ben ilacı aç karnına verip yarım saat sonraemziriyorum
Hilaliahmer Dyt_ayse evet aç karnına ve süt ürünleri ile arasında biraz zaman olması daha faydalı. Süt emilimini azaltıyor
isill Sidefer bzdolabnda drmasi gerekiyrms sguk olur siz nasil veriosnz soguk olmasn dye mamaya karstrsak olmuyr mu