elizinannesi-19 5 gün önce 4. Ay aşısı oldu. Sağlık ocağı vegaferon demir damlası verdi. Ama kan damlası vermedi. 4. Aydan itibaren kullanılması gerekmiyo mu ben mi yanlış biliyorum bi aydınlatır mısınız beni?
Durumevaninannesi elizinannesi-19 vegaferon kan damlası zaten 6 ayımıza gircez hiç kullanmadım açıkcası kanına bakmadan kan ilacını vermesi içime hiç sinmedi neye göre veriyor diye sonra doktorumuza sordum 7 aydan önce önermiyorum 7 ayında tahlil yapıcaz eğer kansızsa kan ilacı başlarız değilse gerek yok dedi
isill elizinannesi-19 bana da cuma gunu verdi ama hic onermiolar dye kullanmadm saglik ocagnn verdgni kan ve demir damlasi ayni sey demek sidefer dye br damlayi cok oneriolar ama henuz almadm doktora da malum gdemiorz su durmlardan dolayi alip kullansam mi kararszm
Durumevaninannesi Bize sağlık ocağı 4. Ayda kan ilacını verdi ama doktorumuz 7 aydan önce önermiyorum kanına bakıp ona göre başlıcaz dedi kullandırtmadı
elizinannesi-19 İkisi aynı şeymiş bilmiyodum ayrı ayrı sanıyodum teşekkür ederim hepinize👍 bende doktora gidemediğim için soramıyorum versem mi vermesem mi diye şaşırdım kaldım 🤦♀️🤦♀️