sundus Hatun Kişiler daha 10 günlük bebeğim var 2700 gr doğdu gündüzleri emzirip kendisi göğsümde uyuyor 2 saati geçtiği zaman kendim uyandırıyorum ama geceleri bir gram uyku uyumuyor gece 1 dem öğlen 1 e kadar sürekli göğüslerimde gazı da yok aç mı kalıyor bilmiyorum ne yapabilirim
Aysgl24c sundus bnmde kıZım sürekli gece uyanıyrdu emmek için ama ben bigün merakımdan süt sağdım gece verdim 1saat sonra yne uyandı yani bnmkinin huyu öleymiş sende sütünü sağ biberona koy dene bakalım içip uyicakmı bnmki genel huyungece uykusunu pek sewmiyr
Yagmurs sundus doymuyor olabilir, sağarak bakın emdiği dakikaya göre kaç cc emiyor anlayın. Ama benim 90 cc de içse doymuyordu sütüm doyurucu değilmiş, doktor kontrolüyle mamaya başladık, çok şükür uyuyor artık
Summ sundus gece gündüzü henüz bilmediği için öyle yapıyordur aç kaldığını sanmıyorum süt gelmese ağlar emmez ilk zamanlar çok emmek istiyorlar birde çok çabuk yoruluyorlar. Sen onun saatini çevirmeyi deneyeceksin kolay bi iş değil bende uğraştım baya gündüz uyanık tutmaya çalışacaksın olabildiğince
Derineva Kardeşim 10 günlük çok küçük uyuması lazım 12 saat uyumaması baya fazla sana tavsiyem doktora götürüp sorman benimde bebeğim sürekli ağlıyordu doymuyormuş mama takviye etmeye başladık, birde kucağında durursa sürekli büyüdükçede kucağına alışacak arkdşm artık kollarımı hissetmiyorum diyor 7/8 aylık olmasına rağmen hala kucakta uyuyor ve çok yorulmuşlar👍
sundus Summ oyyy teyzesi daha çok küçüğüz 10 günlük olduk gündüz daha iyi uykusu büyük ihtimalle gece biraz da ondan uyumuyor