IrmakNeva Dislerimiz alttan gorunuyor sanirim ustten de gelicek fakat 10 gundur nerdeyse huzursusuz😔surekli aglamakli durumdayiz.dis cikaran anneler sizde durumlar nasil?? Neler yasadiniz ? Yemek yemek istemiyor bizimki surekli agzinda bekletiyor😞
hanndee_ IrmakNeva 3. Dişi bekliyoruz bizde çok belli yakındır gelmesi sık ve ağlayarak uyanma bizimde belirtilerimiz şu anlık
1alpercocuk IrmakNeva Valla biz perişanız yavrum 9 aylık 4 dişi vardı şu bir haftada 3 diş birden patlamış aşırı ağlıyor gündüz uykusu gitti gece dk başı uyanıyor yemiyor emmiyor çok kötü ya :( neyseki bugün biraz iyiydi uçları çıkmış rahatlıcak umarım..
MelekAras IrmakNeva benimde bebeğim bu ara sürekli çığlık atıyo huzursuz gece 3 te uyanıp uyumamaya başladı.elleri sürekli ağzında dişten midir acaba.sizinde dişleriniz hayırlı olsun🌸
IrmakNeva gvnkbr 11 aya 2 gun sonra giriyor🙏 Unarim sizinki de cok uzamaz bizimki gibi cok zor bi surec korkutmak istemem ama bizim oyle geciyor
gvnkbr IrmakNeva valla 5aylik bizimki 2gundur uyku isyanı var daha çıkmaz belki ama etkisi hakikaten çocuğu yiyo öldü uykusuzluktan onun derdi emziğin arkasını çevirip çiğnemek 😞en sonunda yoruldu uyudu
Dk2017 hanndee_ sık ve ağlayarak uyanma diş belirtisi mi ? bizimde başladı diş macerası gece aglayarak uyanıyo sık sık uyanıyo başka sıkıntısı kı var diyodum bnde 🤷♀️
hanndee_ Dk2017 bebeğe göre değişir benim oğlum bu şekilde belli ediyor ilk iki dişindede aynı sorunları yaşamıştım sağlık açısından başka sıkıntısı yoksa büyük ihtimal diştir canım
Dk2017 hanndee_ yani tam bimiyorum ama 4ay kontrölümüzde doktor diş başlamış dedi görünürde hiç bişey yoktu 5 aylık olduk şimdi alt damakta beyaz nokta var ve diken gibi batıyo elime sanırım diş 🤷♀️