Miskokuluevlat Bir aylık oğlum sadece emerek uyuyor tamam uyudu deyip beşiğine koydugumda hemen uyanıyor ama dokunmadigimda bir iki saat uyuyor kucağımda nasıl alistiricam beşiğinde uyumaya yardim edin kizlar 😫
Barismehtap Miskokuluevlat ama daha küçük annesi,çok acele etme,belli ki güvende olmak istiyor,tabi diğer arkadaşlar katılır mı bana bilemem ama bence bikaç ay yakın temasta olmak bebeklere iyi geliyor,güven açısından
Elifasel01 Miskokuluevlat 20 günlük kızımda öyle sağlık ocağındaki ebemiz “1-2aylık bebekler kendilerini hala anne karnında hissediyor o yüzden anneden ayrılmak istemiyor” demişti.Belki de o yüzden uyanıyorlar 😉😉
Tuba8406 Miskokuluevlat Barismehtap Kesinlikle dogru 3 ay olana kadar doğduklarinin farkında degiller onlar icin en guvenli yer kucak. Senin kalp atisini duysun tenine temas etsin o bunu mutlu ediyor agrisi varsa oyle dindiriyor gazi oyle azalıyor. Ben saatlerce kipirdamadan durdugumu biliyorum simdi 5.5 ayligiz oglum kucagimda uyusa diye bakiyorum gozunun icine 😊
Miskokuluevlat Barismehtap Benimde çok hoşuma gidiyor öyle uyuması ama gece gündüz sürekli öyle uyunmuyo ki yapmam gereken işler oluyo kucağımdan biraktigim an uyaniyo
Serimzrk Uyuma açısından benmkide memede uyuyor biraz dalmasını bekleyip yatağına koyuyorum bazen uyanıyor ama çoğunlukla orda uyuyor o yatrken elinizi üstüne koyun elini tutun belki bi faydası olur
Miskokuluevlat Elifasel01 gercekten öyle hissediyorlar uyurken böyle iki büklüm anne karnındaki gibi kıvrılıyo böyle çok tatlı oluyo 😚
Zeynepyagmur İlk üç ay kendini anne karnında zannediyor zaten bebeklerimiz o yüzden hemen kendi kokundan teninden ayırma derim benim bebeğimde 45 günlük ben ayırmıyorum ayırmayı da düşünmüyorum en cok Benim kokuma tenime nefesime ihtiyacı var bebeğimin hatta sling aldım onunla kendime daha yakın olacak bebegim.. bizden daha güvenli oldukları bir ortam Yok ki. Afedersiniz ama ben yeri geliyor saatlerce tuvalete gidemiyorum.. ve cok mutluyum böyle olmaktan
Miskokuluevlat Zeynepyagmur bende aynı durumdayım evde aksama kadar yalnızım oğlusum hep kucağımda ne iş yapabilirim ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum onunla öyle uyumak hem çok güzel hemde zor işte
EsininAnnesi Ben kızımı ilk 2 3 ay emzirdikten sonra omzuma yatırıyordum gazını çıkartırken uyuyordu.Bazen beşiğine yatırıyordum bazen uyanana kadar kucağımda tutuyordum.Her gören beşiğine yatır yoksa alışır hep kucakta uyumak ister diyordu.Ama ben öyle uyumasını çok seviyordum ve iyiki de öyle uyutmuşum.Ben onun kokusuyla o benim kokumla ohhh çok güzel bir histi.Şuan 4.5 aylık ve asla öyle uyumuyor 😂 Kendiliğinden bırakıyorlar yani.O daha minicik,senin kokunu senin sıcaklığını istiyor bence tadını çıkart 💜
Miskokuluevlat EsininAnnesi Bana da annemler falan alistirma hep öyle ister diyor bende çok seviyorum kucagimda uyuyusunu ama zor oluyor bazen biraz
Mry Miskokuluevlat benimki de aynı çok zor oluyor bi babası salladığında uyuyor onun dışında memede uyuyor 2.5 aylık kızım bi türlü değiştiremedim
EsininAnnesi Miskokuluevlat Kucağından her bıraktığında uyanıyorsa zor tabi.Benim kızım bazen uyanırdı bazen uyanmazdı.Çok zorlamadı beni
Balannesi Miskokuluevlat Canım zamanla alışıyor bizde hep koyun koyuna uyurduk 😍 şu an senin kokunla kendini güvende hissedip uyuyor. Yorucu olduğunu biliyorum ama şimdi benimki kucağımda durmuyor o günler en güzel günler ❤️