Goktugkaganinannesi İki aylık bebeğim var arada bir öksürüyor usutmus olabilir mi .keyfi yerinde sadece öksürük var
Deletedmom413 Goktugkaganinannesi Odanin nem orani kaloriferden ötürü rahatsiz ediyor olabilir Gogsunu sicak tutun zeytinyaglayabilirsiniz yattigi yeri havalandirin ara sira Yakinina limon kesip koyabilirsiniz
Goktugkaganinannesi Deletedmom413 su var oda da ama . Birde cuma günü ateşlendi aşıdan dolayı . Bende ıslak mendil koydum soydum biraz usutmus olabilir mi
Deletedmom413 Goktugkaganinannesi Olabilir takip edin artmaz insallah Doktora goturulecek ortamda yok Kucukmus yoksa ihlamur cok iyi geliyor oksuruge Bir kac cay kasigi verirseniz genede zarari olmaz
gvnkbr Goktugkaganinannesi usutmus olup olmadığını tabi sen bilirsin ama geçen hafta fark ettim emzikli benim kız içine saç girmiş hep açıp temizledim sanırım saçı boğazına yapışıyor agzinida sapirdatiyo çünkü o yüzden sordum belki seninde öyledir onlugune filan saçı yapisabilir
Deletedmom413 gvnkbr Bunu ilk kez duydum Ara sira genzine bisey kacmis gibi öhö derken bundanmiymis acaba Yeni bir sey ogrendim :) tesekkurler
Goktugkaganinannesi gvnkbr öncesinde de vardı . Ay bilmiyorum ki anlamadım gitti .keyfi yerinde ama öksürüyor arada. Hapşırık normal de . Öksürükte normal mi acaba
gvnkbr Deletedmom413 valla evde olduğumuz için üşütme ihtimali hiç yok benimkinin bide öyle cigerlerden gelmiyo öksürük boğazdan emziği temizleyince düzeldi ama bu sefer yatağında buluyorum saçlarını o yüzden sıfıra vurcam başka çare yok 😁
Deletedmom413 Goktugkaganinannesi O genzine sicrama öksürügü Emzirirken makas yapin elinizle gogsunuze Meme reddi yasayablrsnz korkunca