Ervaaaaa Kızım 3 ay 4 günlük uykusunda durup duruken ağlamaya başlıyor acaba rüya mı görüyor yüz ifadeleri şekilden şekile giriyor çünkü
fatimas27 Ervaaaaa canim benim kizim da 3 ay 17 gunluk biz de ayni seyleri yasiyoruz biraz arastirdim evet ruya goruyir hani ev de bagirilmamali korkmamasi lazimmis canim
hadiceasaf Ervaaaaa benim kızımda daha çok yeni bu sabah yaptı 4. Ayımıza yeni girdik baya baya içli ağlıyordu uyandırdım çığlık çığlığa ağladı . Sanırım kendisini uyandırmaya çalışıyor bebekler ben öyle düşündüm nedense ..
Ysmn-55 Benim kızımda bazen öyle yapıyor eyer sinirli veya aglayarak uyuttuysanız ondan da olabılılir ya da rüya göruyordur 🥰
Ervaaaaa Ysmn-55 gün içerisinde severken aniden seslenince bazen irkiliyor yani sevmek için ervaaa diyorum bazen irkiliyor ondan olabilir belki bilemedim
Nhbetul Benim kızım da 3 ay 16 günlük aynısı yapıyor. Bende merak ediyorum ama rüya dediler yada gün içerisinde bişiden korkmuşsa dedikler.
fatimas27 Ervaaaaa bi de aglarsa geri salla canim uyur sabah ağlayarak uyanirsa yanina hemen git canim b2n öyle yapiyorum.
Yaug Benim bildiğim de rüya görmeye 9 aydan sonra başladıkları.. o aylarda gaz sancısı vs gibi şeylerden de ağlayarak uyanabiliyorlar
Zeynep_1 Benm kızımda 3 ay 16 günlük aynı sorun bizde de var. Zeynep diye seslensem hafif yüksek sesle ürküyor. Uyurken yüz ifadesi dediğiniz gibi ayni bende merak edyorum
fatimas27 Ervaaaaa canim gunduzleri de agliyir artik uyandigi zaman yaninda bulun benim kzim da oyle uykuda agliyir