Gozde2019ruzgar Kızlar ek gıdaya gecıcez yakında nasıl yedırıcem cok panik oluyorum düşününce ya tıkanırsa ya boğulursa korkusu cok fazla sızde de bu düşünceler olustumu baslarken ek gıdaya.😣
Efemm Gozde2019ruzgar ben başlamadım ama aynı tedirginlik bnde de var canım bilmiyorum ne yapıcam nasıl başlıcam
aramzamzam Gozde2019ruzgar bende çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı canm zaten az az verıyosn ilk başta alışıyo korkma hiç onlar da genel de hevesli meraklı oluyorlar keyifli günler
[silindi] Gozde2019ruzgar hiç aklıma tıkanırsa bozulursa diye bi şey gelmedi valla bizimde az kaldı ama🤷♀️Allah korusun nerden aklınıza geldi bunlar zaten ezilip veriliyor az bi şey
Gozde2019ruzgar [silindi] benımde aklıma neden gelıyor bu düşünceler hiç bılmıyorum boş yere endıse yapıyorum kendımı huzursuz edıyorum 🤷🏼♀️
aramzamzam Gozde2019ruzgar sağlıkla büyüsün inşallah hemen alışıyor lar Korkma ilk başlarda öğürme gibi falan yapıyor bazen ilk defa bir şey diyor yani normal karşılanıyor bir şey olmaz Allah’ın izniyle Kötü düşünmeyin