Hazal89 Hira_celik tabi ki ikiside diğerleri kadar çok önemli aşılar rota İshale sebep olup günlerce hastahanede yatmasına neden olan bir virüs menenjitte ölüme kadar götüren bir virüs bazıları ben yaptırmadım bir şey olmadı diyebilir ama ya olursa ihtimali var ve bu çok korkutucu rotayı 3 ay geçmeden yaptırman gerekiyor Ertelenemez ama menenjit 5 ayında da yapılabilir
mehtapelifada Deletedmom413 aa yapan varsa bilgi verirlerse çok sevinirim kendi adıma. Ben de 2.dozu kendim yapmayı planlıyorum
Hazal89 mehtapelifada ben yarın ikinci dozu kendim yapacağım YouTube rota aşısı nasıl yapılır diye bakabilirsin çok kolay hazırlanışı ve tadı tatlı olduğu Bebekler pek red etmiyor yavaş yavaş vermende fayda var sonrasın yarım saat beslenmesin kusma olmaması gerekiyor
Prenses_annesiiiii Hira_celik 2 aylık aşıdan geldk az önce, bebek bakım örtüsü almıştım, tartıya serdm onu, snra sedyeye serdim hiç bi yere temas etmeden hallettik şükür. Örtüyü de attm orda.
Deletedmom388 Hira_celik 3.ayda rotavirüs aşısı var o da özel kendiniz alıyorsunuz ya da doktor tedarik ediyor.Damla şeklinde zaten eczaneden alıp kendiniz de yapabilirsiniz