Defnebelisinannesi Kızlar bebeğim 42 gunluk gunduz 12 ile 3 arası uyuyo sonra akşam 8 9 a kdr hiç uyumuyo sürekli kucakta durmak istiyo uyumak için bile gunduz daha fazla uyuması gerekmez mi
sokomel gündüz üç saat kesintisiz uyuyorsa öp başına koy. 😂 bizimki 15-20 dk en fazla. uzun uyumuyor hiç.
Defnebelisinannesi sokomel keşke Kesintisiz uyusa bunun 1 saatten fazlası omuzda yerine koyduğum an uyanıyor malesef
sokomel Defnebelisinannesi benim de öyle. sadece kucakta dalıyor yatırınca uyanıyor. bir kere yüzüstü koydum iyi uyudu. ama bir daha yatırmadım öyle başında dursak da korktum.
Sekeremine Defnebelisinannesi 1 ay 16 günlük benimkide ayni omzum koptu oturmamida istemiyo hep hareket halinde olalim istiyor. Uzun süre emiyor bide sizinkide öyle mi? Bazen korkuyorum esim yeter diyo kusacak arrik ama o emmek istiyor birakamiyorumda 🤷♀️ bir kısır döngüdeyim ama cözeceğim inşallah 😂
Defnebelisinannesi Sekeremine aynen oturunca hemen anlıyo bizimkini de ben kısa kısa emzirmeye çalışıyorum uzun olsun istiyo bu sefer fazla gelince kusuyo ne zaman düzene girer bilmiyorum artık