Gizemlina3410 Bebeğim 12 gunluk oldu sürekli meme emmek istiyor hep mememde yapısık yasıyoruz resmen normal mi yoksa doymadığı için mi bilgili anneler yardım lütfenn gecem gunduzum karıstı gece uykusu hiç yok🙄
Deletedmom72 Gizemlina3410 Normal tabii cani neki onun 2 firt cekip yoruluyor tam olarak doyamiyor cnku yiruluyir. Ben 1 aya kdar oyleydim sonra doktorumun tavsiyesiyle emme sıklıgımı azalttim. Suanda 1.5 ayligiz 3 saatte bir emiyor .
Zeynept Gizemlina3410 doymadığı için, alıştığı için ve ya gazı olduğu için bile eme bilir. Gazlı bebekler ilk başlarda açlıkla gaz sancısınl karıştırıyo ola biliyor
Maybeoneday Gizemlina3410 canım o suan senin sıcaklığını istiyo ondan sürekli emiyor. Her istediğinde emzir sen
Zeynept Gizemlina3410 takip et bebeğini en iyi sen bile bilirsin. Emzirmeden önce ağlamasına bak mesela ayaklarını karnına çekip ağlıyorsa demekki gazı var. Eğer eme eme ağlıyorsa demek ki ağzına süt az gidiyor. Emer emmez uykuya dalıyorsa demek ki alışkanlık olmuş benim sana tavsiyem emzik vermiyorsan emzik vermen
Elfida-10 Gizemlina3410 aç olsa sürekli ağlar huysuzluk yapar korkmayın şuan en güvende hissedilen yerde ❤️ Sizin kokunuza alışsın