Besteninannesiii Merhaba arkadaşlar , kızım emzik almıyor da , soothie deneyen oldu mu acaba? Şu an evde avent ultra air emzik var , dr browns da aldım. Ama hiçbirini almıyor . Soothie alsam mı bilemedim
Agg0207 Besteninannesiii ilk kızım avent shootie almıştı 3 aylıkken başladık kullanmaya anne memesıne en yakın emzik o yüzden dene mutlaka sonra zatn hepsini kullanabilir
Sahreyldrm Besteninannesiii ben aldım ama 3+ almıştım çok sert geldi sen yenidoğan al bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 3+ çok sert
[silindi] Besteninannesiii diş çıkarma döneminde çok işime yaradı. Ondan önce kabul etmedi. Sert bir emzik her tarafı isirilabilir olduğu için bebeğim dikey yatay yanlarını her yerini kullandı. Diş döneminde kullanabilirsiniz
Besteninannesiii Agg0207 benimki de 3 aylık işte. Bazen memede boş boş emmek için duruyor o nedenle emziğe alışsın istiyorum
Bkt7088 Besteninannesiii bana kalırsa alma bende senin gibi emziktenmi acaba diye birsürü emzik aldım hicbirini emmedi.emzik almadı benimki ve bana şöyle baktı ve beni bunla kandıramazsınn cınımss der gibi pırt çıkarttı hep😁
Tosbigim Besteninannesiii olmayınca olmuyor.. heveslendim doğmadan aldım tutmadı. Bambino aldım tutmadı. Yurtdışından hediye geldi onuda tutmadı. Bence alma canım 7 aylık oldu 2 gün önce vereyim dedim çiğniyor emmeyi bilmiyor hiç istemedide..
Agg0207 Besteninannesiii canm bizde meme resdi de yaptı emzik aklında olsun en son artık emmeyi bıraktı zaten kızım emzik tetikledi bu durumu çok