masterchefiniz Bu gaz damlasıni kullanan anneler bi sorum var. Kullandığımızdan beri rahatladi kızım. Lakin sürekli karnından ses geliyor gur gur. Neden acaba bilen var mı.
Merve-1 masterchefiniz benim kızmda tek onla rahatladı. Gazı var hala ondan ses geliyor zamanla gidecek ayrıca bagırsak hareketlerinden de ses geliyordur 😍
KbrUmayAda masterchefiniz bende kullandım gayet iyi geldi gaz hareketinin sesi bağırsaklarda sıkışan gazı hareketlendiriyo normal yani
minnosum25 Bu damla gercekten cok iyi geldi baya rahatladı yavrum .Bn araştrmştm da gazı olduğu için ses geliyormuş
masterchefiniz Merve-1 her zaman aynı saatte vermeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor. Değişiyor saatleri. Uyuduğu için sıkıntı olur mu
Bebekcik2406 Bende bu gaz damlasını kullandım ama dr bununla birlikte bio gaia da kullan dedi ikisini birlikte kullanınca karnındaki sesler azalmıştı
masterchefiniz Bebekcik2406 bende kullanıyorum canım hatta ikisini kullandığım için mi ses geliyor diye düşünddum. Öğlen 5 damla biogaia veriyorum. Sabah akşamda gaz damlasıni veriyorum
Merve-1 masterchefiniz ben sabitlemiştim her sbah uyandığında 6bucuk 7 bucuk arası kalkıyor dk dksna veremeyiz zaten şimdi azalttım bu ay bırakacam inşallah
bahar2121 Benim bebegimede cok iyi geldi ama inliyor surekli dun gece saat ucten oglen 12 ye kadar agladi Perisan olduk ikimizde😔
bahar2121 masterchefiniz kendimi gectim bebegime uuzuluyorum surekli agliyor ve derdinide soyleyemiyor kiyamiyorum ona aglamasina dayanamiyorum