Haribo42 Kizlar ogluma patlican vermeye ne zmn baslayabilirim 7 ayligiz tam ce kiyma ne zaman verebilriim
Sarisin Haribo42 Patlıcan içerisinde nikotin barındırması sebebiyle en az 2 yaşına kadar bebeklere yedirilmesi önerilmez, oğlum 20 aylık hala yemedi 😊
Haribo42 Betyy34 bilmeden azicik verdim😢 ya ben bide o kdr herseyi arastirirm bunu nasil salakca davrandim ya
Merve1705 Haribo42 henüz çok erken ne kadar geç yerse o kadar iyi hatta oğlum 15 aylık daha hiç denemedim
MuhammedAmine Haribo42 patlıcan 2 yaş . Benim oğlum 15 ay 6 günlük henüz vermedim hatta çocukluk dönemine kadar vermeyede bilirim
Benbiranneyim Haribo42 ben bilmiyordum verdim 8-9 aylıkken ağzının etrafı hep kızardı 😬 bidaha da vermedim
Haribo42 Benbiranneyim bende verdim bilmiyodum verdikten sonra sordumm:((((( 3 parca kdr bide bayila bayila yediii
zumramomm Haribo42 alerjik canım.benim bile bazen dilim yara olur nikotin içeriyor ayrıca yararlı bir sebzede değil, ama ben çok severim orası ayrı.😊
1mom1baby zumramomm canım nasıl yararlı değil patlicanin çok faydası var ama doğru söylüyorsun alerjik yetişkinlere bile dokunabiliyor