Zk95 Hanımlar iyi günler. 3 ay 24 günlük bebeğim var mama meme şeklinde gidiyoruz. 3 gündür geçmeyen baş ağrım var ve parol minoset işe yaramıyor. Dayanamadım arveles içtim kaç saat emzirme em lazım acaba
Deletedmom133 Zk95 keske icmeseydin canim.bende de migren var arveles hayat kurtarici bikgim yok uste kalsin diye yazdim 😊
Babe Zk95 Simdi kesinlikle tavsiye niteliginde yazmiyorum ama brbegim 3 aylikken agir bir grip olmustum acile gittik igne vurdular ayrica vicks surup ve arveles yazmisti doktor.sadece emziriyordum mama da vermiyordum bir kac kez sordum doktora emziriyorum emin misiniz ilaclarda dedim sorun yok icebilirsin demisti🙄 yani ben kullandim 3 gun kadar.Doktorunu arasan sorsan daha iyi olur
elifiii Zk95 ilaç etken maddelerini internetten bakıp e-lactansia.org adresindeki arama çubuğuna yazarak emzirme ile güvenli olup olmadıgını ögrenebilirsiniz. Arvelesin etken maddesi için çok düşük risk yeşil renk çıkıyor. geçmiş olsun.
elifiii Zk95 ayrıca baş ağrınız için , bol su içmek, ( tansiyon probleminiz yoksa yarım limonlu su içmek-1 kere) , magnezyum efervesan tablet alabilirsiniz. Sıcak soguk kompres de iyi gelecektir.
Deletedmom133 Zk95 bilen biri cikar seni cok iyi anliyirum kendi sesinden bile rhatsiz oluyorsun bas agrisinda
yigitmomss teflona iki-üç tane karabiber atın tava isinsin koklayın baş ağrısını geçirecektir ilaca dahi gerek kalmıyor teflon tava bu arada canım
Mina23 Süte geçer ama bebeğe bir zararı olmaz yinede aklınızda soru işareti kalacaksa 8 saat emzirmeyebilirsiniz
annediyebiri Zk95 migrenim tutunca günde 1 defa içiyordum sadece. 1 den fazlasının zararlı olduğunu duymuştum