Emna_1903 Minik0212 sadece anne sutu ile besleniyorsa 6 ay sadece anne sutu suyu anne sutunden karsilar ama mama veriyorsaniz su vermelisiniz.
Kader85 Minik0212 anne sütü veriyorsanız 6 ay vermenize gerek yok. Anne sütü su ihtiyacını karşılıyor. Mama veriyorsanız verebilirsiniz
Minikbebe Minik0212 su mevzusu:) sen karar ver annesi. Ben pamukçuk olmasın diye verdim ara ara az veriyorum
Solocann12345 Minik0212 neden mama mı alıyor ? 2 aylık daha çok küçük anne sütü su ihtiyacını karşılıyor ama mama veriyorsanız biraz daha bekleyin en azından 4 aylık olunca
1986zeynep Denizim123 mamadan sonra iki , üç çaykaşığı ver . Kızım ağustosta doğdu anne sütü alıyodu ama dr hava sıcak vucut susuz kalmasın günlük su ver demişti öyle az az vermeye başlamıştım.
Zeynephatice Minik0212 ben veriyorum anne sütünde var doğru ama eskiler vermiş hep.vardır bir bildikleri diyerek veriyorum günde 5 6 çay kaşığı
Oykummmmm Minik0212 ben dogdugu gunden beridir veriyorum. O da insan sonucta doktorum onermisti cok sukur hicbisry de olmadi. Zamaninda annelerimiz de bze vermisler. Simdide cok guzel su iciyo
Lenavegeceninannesi Minik0212 ben veriyorum 2 cay kasıgı kadar anne sütünde su var evet ama temel gıda olan suyun yerını yeternce tutmuyor hergün de vermenize gerek yok ıkı gunde bir 2 cay kasıgı verseniz yeter