Busrakerem Kızlar ne yaptıysam sütüm olmuyor kızımda akardı resmen ama oğlumu doyuramıyorum mama veriyorum ama hiç vermek istemiyorum vicdan azabı çekiyorım resmen 15 gün oldu sezaryen oldum bende de bel agrısı kaldı bana bir akıl verin ne olur 😒
Karides Busrakerem Bazen bendede azalma oluyor. Sizin sütünüz azda olsa vardır. Emzirdikçe süt üretimi artar. Olduğu kadar emzirmeye devam edin bence.
Nazlina Busrakerem stres ve sutum yok dediginz an pskolojik bile oluyor bu yuzden bol bol dinlenin 3 litreden fazla.su tuketin ve bu dusunceyi kafanizdan atin :)
Ricitos Busrakerem canım bence süt tamamen genetik. İlk bebeğinizde sütünüz olduysa yine olur endişelemeyim. Bol bol dinlenin, uyuyun, su için ve moralinizi yüksek tutun..
feldspar hiç mi olmuyor az mı? benim de bazen azalıyor ciddi oranda. bulgur pilavı, still tea, tahin helvası ve bol bol sağıp emzirmeye çalışıyorum. başka da çaresi yok gibi
Nativist Nazlina Ftm_ ne zaman farkı gördünüz peki yani içmeyi bıraktıktan ne kadar sonra düzelme gördünüz
Fatosumum Her annenin kendi bebeğine yetecek kadar sütü vardır şu anda kiraz kadar midesi var bebeğin emin ol yetiyodur için rahat etmiyosa daha çok daha çok emzir. Göğüslerin dolu olması gerekmiyo sütünün var olması için. İlk günlerdesin ve sürekli emiyo sadece süt depolanmıyo. Memede taze üretilen bişeydir süt. Dolu bardağa su koyduğunda daha fazla dolarmı? Sütte öyle göğsün doluyken daha fazla üretim yapmaz bebek emdikçe üretime devam eder. Her emzirmede 2 kere sağ memeyi 2 kere sol memeyi ver bir onu bir onu verirsen kilo alımı az olur. Yeter ki mama verme mama verdiğin anda evet gün boyu bebeğine yetmez sütün çünkü vücut üretimi durdurur ihtiyacının az olduğunu düşünerek