Ebructncft 5 buçuk aylığız ek gıda için eksikleri tamamlıyorum ama baya araştırdım mama sandalyesi konusunda karar veremedim şuan küçük bir evdeyiz fazla yer kaplamayacak bir model istiyorum ne önerirsiniz kizlar ??
ybk2019 Ebructncft marketlere gelen sandalyeleri kullanıyorum çok memnunum yerde kaplamiyor ☺️ geçen hafta şok a gelmişti
Kezban_demir90 Ebructncft valla ben pahalı birşey almadım gerek yok pilsan markasının var o güzel ondan aldım kaliteli ve uygun
Acemianne-95 Bimden 50 tlye almıştık internetten de minder sipariş edeceğim 25 tl 😊 1 ay sonra bizde ek gıdaya geçeceğiz heyecanlıyım🤗
Brnz Ebructncft merhaba, e bebek babyplus oyuncaklı mama sandalyesini kullanıyorum.İnanılmaz rahat çok memnunuz.Hem yer kaplamıyor hem de çok pratik. kolay sökülüp takıldığı için yanınızda taşımasıda çok kolay.kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hazal89 Ebructncft bende dün joie multiply aldım bayağı kullanışlı görünüyor yorumlarda çok iyi sandalye ye takma, kademeli ve sonradan masa sandalye olma özelliği var