Hemanjiomluminik Arkadaşlar ben aptamil kullanıyorum kabız yaptı. Sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz?
Seymabaysan Hemanjiomluminik aptamılın conformil olanını dene canm biraz fiyat farkı var ama ben çok memnunum gaza da çok ii gelıyo
Elaes Seymabaysan her mama her çocuğa iyi gelmiyor maalesef bizde comformil hiç iyi gelmedi ne zaman versem yavrum kıvranıyor ağrıdan gazını da çıkaramıyor kakasını da yeşil çıkarttırıyor ben de anlamadım. Bebelac gold kullananıyoruz şimdi o da gazına iyi geliyor ama 3 günde bir yapıyor kakasını yine de
Hemanjiomluminik Yasemin2133 ben de bebelac gold verdim bir ara iyi dediler hep kustu şimdi aptamille kabız sma duydum ama kullanmadım hiç denemek lazım
Hemanjiomluminik Yasemin2133 kesin iyi geleceğini bilsem hemen alırım bir değiştirdim bebelac gold denedim kustu hep
hanndee_ Hemanjiomluminik aynı sorunu bizde yaşadık aptamil de daha sonra bebelac gold a geçince düzeldi
Seyran01 Msj kızlar 7 aylık olduk çok şükür bebelac gold kullanıyorum ve aşırı memnunum bebeğim prameture doğdu ama maşallah ve çok şükür hep yararını gördüm mamanın çokta Gu Zel sek8lde kilo aldırıyor 🌷
Meftunbade Bende sma kullanıyorum gaz sorunu kabızlık yapmadı allaha şükür ama denemek için bebelac ve bebevita almıştım uygun fiyatlı diye kesinlikle bidaha almam çocuk gün boyu ögürdü bi kaç kez kustu gaz yaptı çok kotuydu
nurbyrm44 Meftunbade Bizde sma kullanıyoruz şuan, sizin yaptığınız gibi denemek amaçlı br kutu bebelac gold aldım çocuğum gün boyu kustu dHa vermedim ve mama normalden fazla köpürdü gibi gelmişti bana sizde de öyle oldu mu