kucukelifyade Bebeğimin ensesinde böyle birşey çıktı küçüktü önemsemedim ama büyüyor kuruyor kötü bir şey mi başına gelen var mı acaba?
Ssevey kucukelifyade Allah Allah bende hiç öyle birşey görmedim cnm egzama bildiğim kadarıyla böyle olmuyo sanki kabarık kuru yara gibi duruyo ne zaman çıktı krem falan sürdün mü
Nil614kara kucukelifyade Gecmiş olsun demro deniyo bizim oralarda buna Okuyacak agzı dualı. Birini bulursanıs okutun nazardan oluyo derler genelde bendede iki kere cıkmıştı okuttum git gide yayılıp büyyo mu peki ??
Denizarya34 kucukelifyade egzama olmuş bebekyağı kullanmayın her duştan sonra bioderma bauma kullanın bebek yağlarını doktor önermiyor yada mustela nemlendirici kullanın geçmiş olsun kıyamam kaşınıyordur
Derin17 Bizde de bacaklarda var egzama dan kaynaklı olabilir sizinki de. Nemlendirmek gerekiyor bol bol
kucukelifyade Ssevey krem dokundurmak istemedim bilmediğim için yavrum 2 gün önce çıktı sivilce gibi yuvarlaktı şimdi onlar patladı böyle büyünce korktum bugün doktoruma yazdım dönüş yapmadı belki yaşayan vardır dedim.
Irmak09 kucukelifyade bebek yagida kullsnilmiyacakmis elinizden geldince sabunlamayinda surekli krem surun nemlendirin surekli
Ssevey kucukelifyade Yok cnm bilsem söylerim gerçekten hanımefendinin dediği gibi siğil gibi duruyo değişik birşey inşallah kötü birşey değildir doktor cevap yazsın da bana da söyle merak ederim kuzum benim 🧡💚💜
kucukelifyade denizanne1708 şapka mı yaptı acaba diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki başka hiç bir yerinde yok yavrum
denizanne1708 kucukelifyade şapkadan olsa ufak bi kızarıklık tarzı olur bu siğile çok benziyor ama doktorunuz daha iyi bilir tabi
kucukelifyade Ssevey doktorumuz şimdi yazdı kızlar görüp muayene etmem gerekiyor siz müsait olup getirene kadar dextrocin pomad günde 3 kez başlayın dedi dışarı çıkma yasağımız kalksın hemen gidip alacağım hafta içinde muayeneye gideceğiz mecbur.
baybmom kucukelifyade bende çıkmıştı kollarımda doktora gittim ilaç verdi hiç fayda etmedi sonra annem temre bu dedi duası vardı okudum ilginç bir şekilde geçti aynı gün
kucukelifyade Nil614kara 2 gün önce çıktı sivilce gibi yuvarlaktı şimdi onlar patladı böyle büyüdü yavrum başka yerinde yayılma yok.
Nil614kara kucukelifyade Oldugu yerde yayılma varmı demek istedim cıktıgı yerde yayıldıkça yayıldı mı ?
Deletedmom55 maaersan bizde de temre denir babannem bıcagın ucunu etrafında gezdirir temre duası okurdu 🥀
Nil614kara kucukelifyade o zaman demro muhtemelen okutmanızı tavsiye ederim duası gecen birine umarım gecer cok gecmiş olsun 😊