Oykulum Durum nasıl arkadaşlar baş edebiliyor musunuz doğum kiloları yapıştı mı bebekler nasıl hadi konuşalım
Ummus-kaan Oykulum benim bebeklerimin arasında 26 ay var oğlum 3 yaşını 2 ay geçti kızım 1 yaşına yeni girdi. Kıskançlık hat safhada 😅 kilolarımı verdim şükür 70 kilodan 59 kiloya indim diyet ve oruçla 🥳
Eminetavsan Oykulum walla ben de bunu merak ediyorum 19 aylık bir bebem kucagımda 33 haftalık diger bebem de karnımda ve ikisi de erkek. İklimin dogum kilolarını tam veriyordum25 kilo almıştım 4 kilocuk fazlam kalmıştı hoop her şry başa sardı 🤦♀️
Oykulum My_LiFee ay tebrik ederim bizim de 18 var nasıl gidiyor tek mi bakıyorsunuz kilolar yapışacak diye korkuyorum
Oykulum Eminetavsan ay bende aynen dört kilom kalmıştı şimdi haöileyim kızım daha 11 aylık çok endişeliyim
Oykulum Nurtalib aynen hamileyim ve korkuyorum 🤦🏻♀️ Araları yakın olacak ben bunun üstesinden basıl geleceğim
Nurtalib Oykulum bi sekilde geciyorbya korkmayin ikisine birden yetismek zor birisiyle az mi ilgilendim kaygisi da oluyor ama Allah sabrini veriyor