Azraninannesi nurhayatpeksoz benim bebegim 3 bucuk aylik canim 3 aylikken 1 hafta meme reddi yasadik sonra gecti cok sukur
Nadiye nurhayatpeksoz bu meme reddi nasıl olur cnm. Benim bebeğim 1ay21 gün. Sağ göğsümü verirken tiksinerek alıyor . Miğdesi bulanıyor. Ben biraz uğraştıktan sonra emiyor.
ilknurcelik nurhayatpeksoz geçmiyor 😭 4,5 aylık başladı 6,6 aylık hala devam şimdi sadece gece emiyor. Gündüz mama veriyorum çok uğraştım almadı emmeyince sütün de azaldı
nurhayatpeksoz Nadiye o oluyor sanırım alışma sürecinde sizinkisi bizimkisi direk bağırıyor emmemek icin
Meryemozen Benimki de 2 aylık damağında yara çıktı canı acıyo 2 gündür zorla uykuda emziriyorum onda da emdiği gibi içtiğini tamamen kusuyo ne yapsam bilemedim 🤷♀️
Seymahamza Azraninannesi o kadar ağlıyor ki çatlayacak resmen biberon görünce bile sinirlerim zıplıyor artık
Azraninannesi nurhayatpeksoz hep ayakta emzirdim o sekilde az cok emiyordu uykudayken emzirdim emzirirken bol bol ihlas okuyordum memede kaliyordu azda olsa sonra kendi kendine duzeldi