kivirzik merhaba anneler 9 buçuk aylık bebeğim var. 1 ay önce kilosu 7500 tu. Doğum kilosu 2610. Akşam 8de emip 9 da uykuya geçiyor. Gece iki defa besleniyor. 00.30-04.30 rüya öğünü olarak emiyor. Gece beslenmesini 1 e düşürmeli miyim?
Mom9 kivirzik nasıl keseceksiniz acaba? Bende en azından tek öğüne düşürmek istiyorum 7.5aylık kızım. Tek rüya öğünü ya da tamamen de kesebilirsinz
ftmird Komple bile kessen sıkıntı olmaz gece uykusu önemli uykusunun bölünmemesi gelişimi açısından daha iyi olacaktır
kivirzik Mom9 00.30 ve 04.30 olarak iki emzirme yapıyordum. 01.30 gibi tek emzirme yaparım gibi geliyor. Uyanır mızırdanır mı hiç bilmiyorum açıkçası 🙊
Mom9 kivirzik yok ya bildiğin meme istiyo 🙈 yanımdaki beşikte ama gece bir öğüne düşürsem odasına geçiricem. Çünkü çok uyanıyo nefes almakta bile zorlanıyoruz uyanacak diye
kivirzik Mom9 sizin varlığınızdan dolayı etkilenip meme istiyor olabilir 😊 bizim odalarımız ayrı iki gündür de gece beslenmesini 1 e düşürdüm bakalım. Hiç uyanmadı ♥️
kivirzik Mom9 Sadece gece 01.30 da emzirdim. O da rüya öğünü olarak. Ben uyku eğitimi verdim belki bunun da faydası vardır. Yani kendi kendine uyumasını biliyor. Meme ve uyku ilişkisini bitirdik biz
Mom9 kivirzik benim ki memede değil de sallanarak uyuyo ama gece iki kere mutlaka kalkıyo emmeye. Uyku eğitimi çok sabır işi ne güzel başarmışsınız bende yapmak istiyorum ama şuan sabır konusunda kendime güvenemiyorum 🙄