kucukelifyade Havva00 kuzum bebekten bebeğe değişiklik gösterebilir benim kızım 3 ay 14 günlük gün içinde 80 den fazla içmiyor sadece uyurken 120 130 içiyor
Arasveannesi68 3 saatte 1 besliyorum 120cc 130 cc falan canım yeterli oluyor heraldde ama herkes farklı ölçüde e veriyor bazıları çok fazla veriyor bende az mı diye düsündüm bi ara ama yeterli geliyor bebeğime kilo alımj iyi sen ne kadar veriyorsun
Havva00 Arasveannesi68 ben 90 veriyorum yetmiyor mı diye düşündüm ama yetmiyor demekki ama arada sık sık emziriyorum sütüm 15,20 cc geliyor
Hill12 Ben günde 2 sefer mama veriyorum ve aynı zamanda emziriyorum.mama yaptığımda 90 100 arası içiyor ama peşine doymuyomuş gibi meme arıyor 120 verdim bir kere ondada kustu demekki çok geliyor ama içmemezlikte yapmıyo
Havva00 Hill12 ben mama verdikten sonra bazen ağlamaya devam ediyor acaba doymuyımu diye düşündüm 90 veriyorum bende 2 yada 3 saatte bir. Gündüzleri 3 saati bulmuyor pek ama geceleri 3 saatte bir
Arasveannesi68 Havva00 bitirince ağlıyorsa yetmiyor olabilir canım 10 cc fazla yap yine yetmezse yine 10 cc yap 10ar 10ar arttır ölçüyü bul 😜 çiş kaka durumu iyiyse kilo iyiyse takma