BoncukAnnesi Arkadaşlar mama sandalyesi alacaz oğluma. Kraftın mama sandalyesi kullanan var mi ? Yada sizler neler önerirsiniz
Susamm BoncukAnnesi şöyle yükselen alçalan modeller falan var. Ben onlardan almıştım ama gerek yokmuş cok hantal. Keşke pratik basit hafif bisey alsaymışım diyorum.
BoncukAnnesi BoncukAnnesi bir de ek gıdaya geçtik evde bi tane biberonu vardı sağolsun bugün kırdı eşimle oğlum. Şimdi su içmesi için yada başka şerler için nasıl bi biberon almam gerek Bu dönem ve sonrası için
Dk2017 BoncukAnnesi kaç aylık bebeginiz ne zaman başlanıyor mama sandalyesi kullanılmaya desteksiz oturunca mı
BoncukAnnesi Susamm bende çok kararsız kaldım bi yandan iyi bişey alıyım diyorum ama bi yandan da basit pratik bişey mi alsam ki diye 🤷🏼♀️
Mom34 BoncukAnnesi ben avent in alıştırma bardağını kullandım güzeldi ta ki kızım ucunu koparana kadar
defnesmomm BoncukAnnesi bence çok uygun, hatta BİM ve A101 gibi yerlere daha uygun fiyatlı muadilleri de geliyor ☺️ Mama sandalyesi ahım şahım özellikleri olan birşey olmak zorunda değil, güvenli olsun konforlu olsun yeter. 👍🏻
BoncukAnnesi Dk2017 6 aylık oldu canım desteksiz oturtabiliyor şuan çok uzun süre oturamıyor ama kısa süreli oturuyor