K1996 Kızlar haftaya oğlum 3 aylık olcak rota aşısnı olmam lazım sağlıkocağında yapıyolar bide menenjit aşısıda varmıs hastanelerde şuan gidilcek durumda değil sizler bu ay aşısı olan ne yapıcaksınız
2prenssAnnesii K1996 rotayı kendim yaptim ben gecen aydi ilk dozu menenjit hangi ay tam hatirlamiyorum suan
KbrUmayAda K1996 rotayı kendim yaptım, menenjit için de özel hastaneye gittik 2 gün önce, hastane boştu ve tedbirlilerdi danışma önüne set çekilmiş vb.
Mom090 K1996 biz 1 yaş aşıları için gittik sağlık ocağı bomboş sıra ile alıyorlar hatta biz rica ettik bahçede yaptı hemşire sağolsun aşıyı
K1996 KbrUmayAda benim burda çoğu hastane kapalı karantina olduğu için menenjit hangi ayda oluyor 4 de olsa olur mu
KbrUmayAda K1996 menenjit için iki farklı aşı var birisi bexsero diğeri mimenrix. bexsero yu 3. ay 5. ay ve 15. ay toplam 3 doz olarak vuruluyor nimenrix 13. ve 15. ay vuruluyor ay da vurduramazsınız çünkü devletin alışı var 4. ayda.. iki aşı arasında da süre olarak 1 ay olması gerekiyor yani devlet alışı ile çakışmış olur ve aşıların ertelenmemesi gerektiğini söylüyor doktorlar. Sağlık ocağını arayıp hastanelerin durumunu anlatın ve ısrarcı olun umarım kabul eder ve vururlar 🙏
K1996 KbrUmayAda bugün bi hastaneyle konustum bizde aşı olmuyor siz aşıları dışardan alıp bize getiriyosnuz biz öyle yapıyoruz dedi rotayı satıyorlar ama menenjiti satarlarmı