Deletedmom_297 Beranurselim_ ben sağlık ocağına gitmiyorum ondan belki de vermedi doktor uygun görmedi demekki aşımızı d solduk bugun
Beranurselim_ Deletedmom_297 doktor takip etmez çünkü aylık kontrolleri sağlık ocağı yapar siz sormazsanız doktor vermez
Beranurselim_ Deletedmom_297 bencede bi sormakta fayda var biz kullanıyoruz iyi gelmezse bırakıp kıyma verin dedi çorbada bugün doktorumuz.
Sumeyyeabic Deletedmom_297 bizde bugün 4 aylik olduk tam oturtmuyorum brn daha 15 ne aşımız var soracağım o zman oturtabilir miyiz diye
EsraBilal Deletedmom_297 6.500 dü en son 62 cm di Kasım 29 unda ölçtürdüm. Evet oturma pozisyonu alıyor
Duygu08 Merhaba , Benim oğluşumda 4 ay 3 günlük . Kg:6850 Boy: 63 cm Kan damlasina basladik , kakasinin koyu olmasi renk degistirmesi normalmis kan ilaci yapiyormus. Benimki de surekli oturmaya calisiyor belini kafasini kaldiriyor doktora oturtmalimiyim diye sordum ama daha erken sadece kucaginizda oturtun kisa kisa dedi. Çığlıklar atıyoruz, elimiz hep agzimizda , gulucukler saciyoruz ilgi bekliyor surekli. Cok sukur gunden gune buyuyoruz 🤗