N-nil Merhaba kızlar dış huzursuzluklarimiz başladı dış jelleri satılıyormuş bebeği rahatlatıyor denildi kullanan var mı. Kimyasal ürün kullanmak istemiyorum
2bebeannesiii N-nil ben kullanıyorum canım ama sadece günde 1 kere gece yatmadan önce birazcık sürüyorum sonra emzirip uyutuyorum gece rahat uyusun diye
gvnkbr N-nil çok yararlı değil ama yaşlı gözlerle dişlerim agriyo der gibi bakınca bende artık sürmeye başladım alismasin diye suanlik günde 1. 😖
Aysekmsal N-nil tetagil granül tavsıye etti doktor canım bize ıkı defa bebegım 5aylık jel pek önermediğini söyledi.
2bebeannesiii N-nil evet bi kaç gece uyumamıştı o yüzden aldım sürdüğüm zaman rahatlıyo gibi ama fazla sürmüyorum uyuşturucu etkisi varmış
asegrr N-nil baya fark ediyor diyemem ama kendi bebeğim için söylüyorum huzurluğunu alıyor eller hep ağzında tabi bi deneyin isterseniz günde en fazla 6 kere ince tabaka uygulanıyor boğaza yakın sürülmüyor uyuşturma etkisi olduğu için bilginiz olsun 🙏
N-nil 2bebeannesiii teşekkür ederim uyuşturucu etkisi varsa kullanmam galiba tabi kızım daha çok çıldırmazsa bu ara pek huysuz