Deletedmom322 24 şubatta adet oldum, doğumdan sonra ilk Kez. Ama başka olmadım. Mart geçti, Nisan da geçiyo. Normal mi doğumdan sonra böyle olması?
Aliasafannesi Deletedmom322 benim duzene girene kadar bir 6 ay geçti bölük pörçük oluyordum zamanlarını kestiremiyordum çok böyle akıntı gibi geliyor zaten
Eseren Deletedmom322 bende en son aralikta olmustum ama bir daha olmadim doktora gittim normal dedi emzirdigin icin anca duzene girer demisti karantina ginlerinden once gittigimde
Deletedmom322 Alazcns ne kadar süre olmazsa doktora görünmem lazkm bilginiz var mı? Gerçi şu dönemde zaten hastanelere gidilmez de
Turna Bende burda bekeleyeyim.Benimde en son 29 şubat ilk defa olmuştum bende kendi kendime kuruntular yapmaya başladım bile ne oluyor böyle normal mi yoksa başka bişey mi var diye
Aliasafannesi Deletedmom322 normal canım normal ama için rahat etmiyorsa bir gebelik testi yap aklın kalmasın
Arenn Bende 10. Ayda ilk kez olmuştum şuan 11.5 ay oldu olmadım 2. Yi düzensizlik olurmuş öyle bakalım
EEcenazz Ben 6 subatta dogum yaptim henuz regl olmadim..normal mi ? Dogum sonrası kanamam uzun surmustu lekeleme olarak
Saime3435 Aliasafannesi benimde 3 buçuk ay önce doğum yaptım hala olmadım test aldım cıkmadı 3 saat sonra teste baktım hafıf bır pembelik görüldü korktum bu sefer erken test aldım erken testte tek çizgı çöktü baya beklettim tektı ama ilk test beni çok korkuttu doktora da gıdemiyorum bebeğim daha çok küçük korkuyorum
Aliasafannesi Saime3435 nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama özel hastaneye gidebilirsiniz özel hstaneler devlet hastanelerinden daha az Kalabalik sizi korkutmak istemem ama benim gebeliğim de öyle tek çizgi ve ikinci yaptığımda hafifti çizgisi ve ben gebeymisim sonradan fark ettim 😅