Tugce066 Çocuğu sevmek başka sevmenin ötesinde annelik taslamak başka. Benim kayınvalidem benim oğluma evimize gidicez oğlum, annen seni dövüyor mu oğlum dese ben şahsen rahatsız olurum. Kimsenin bi anne hakkında bu cümleleri kurma hakkı yok sadece kayınvalide meselesi de değil bu. Şöyle düşün, bebeğin şimdi yenidoğan ve söyleneni anlamlandıramıyo. Ama bebeğin söyleneni anlayıp anlamlandırmaya başladığında da evimize gidicez annen seni dövüyo mu dese? Ki şimdi böyle konuşan hep böyle devam eder bence. Başta kayınvalidenin cümlelerine ayar veremezsen sonra daha çok üzülürsün. Herkes yerini konumunu bilecek değil mi ama? Ben bi de lohusalıkta şunu anladım, anne rahatsa bebek de rahat. Ben de evde kalabalıktan aşırı bunalmıştım sadece bebeğim ve eşimle olayım istiyordum, sürekli ağlıyordum, anne olmak istemiyorum diyordum. Önce kayınvalidemler gitti, sonra annem gitti. İnan o kadar ferahladım ki. İster istemez yanındaki herkesin senden bi beklentisi oluyo bebekle ilgili. Emmesi, uyuması, sevgileri vs. Şu zamanlar bi daha geri gelmeyecek. Annenlerle hep bir araya gelebilirsin ama bi daha bebeğin bu günlerinde olmayacak. O yüzden hala aynı şeyi savunmuyorum. Kendi evinde eşin ve bebeğinle ol şu günlerinde. Tadını çıkar bu günlerin 🎈