gkarahan 2 aylık bebeğim son zamanlarda sanırım kabızlık sorunu yaşıyor. Ek gıdamız olmadığı halde 🤷🏼♀️ Zeytin yağı içme, masaj, sıcak su.. Hiç biri işe yaramadı. Bu sorunu yaşayan var mı acaba? Neler önerirsiniz…
Ygtali gkarahan biz 3 aylık olduk.yeni başladı 4.gündür yapamıyor.ayni yöntemleri bizde denedik tık yok günde 4 5 kere yapan çocuk hiç yapmadi alerjik olabilir bizimki öyle kan verdik sonuç bekliyoruz… sadeve anne sutu alan çocuklarda 1 haftaya kadar normal dedi doktor fitil bile vermedi tahriş yapar diye sab simplex verdi sadece
Ysmn07 gkarahan bende burda durayım tam post açıcaktım denk geldim. 1 ay 14 günlük meme+hipp comnotic mamayla gidiyoruz. Günde 5-6 kez kakasını yapan kızım 3 gündür kabızlık yaşıyoruz dün zeytinyağı ile yaptı ama bugün oda fayda etmedi Her yolu deniyorum çok ağlıyor😔 dayanamıuorum artık ağlamasına😭
gkarahan Ygtali Biz onu da kullanıyoruz ama maalesef çok ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 😣
Gokgul gkarahan canım rezene cok ıyı gelıyor benım oglumda 50 gunlukken basladı sadece anne sutuyla beslenıyor ama ıkınmaktan cocuk kpkırmızı oluyordu fıtılle yaptırdım bır ara ama onermıyolar onu zorda klmadıkca anne sutuyse normal dıyorlar ama cocuk yapamayınca ne sana nede ona rahat var bıze rezene cok ıyı gelmıstı gunde 20 ccyı verıyodum bebegıme hatta doktora soyledım cay kasıyla bır ıse yaramıyordu bebegım ırı bır bebektı sen 10 cc rezene cayı verebılırsın gun ıcınde hıcbır zararı yok hrm gazını alır rahatlatır hemde tuvaletını yapar ınsallah rahatlıkla
karacairem Çok zorlandığı zamanlarda küçük bir sabun parçasını fitil şekline getirip ıslatarak atabilirsiniz. Ama canı çok acımadıkça çok huzursuzluk yapmadan yapmayın ve alıştırmayın. Benim oğlum artık ağlamaktan çatlayacaktı eşim öyle yaptı 3dk sürmedi kaka yapması sonra daha yapmadık
Pelin87 Yigidom içiriyorum, 8 saatte bir 1 çay kaşığı ve doktor tavsiyesiyle, şu an 4 ay 11 günlük aşağı yukarı 3 haftalıkkenden bu yana. Ve bir çok gaz damlasının içinde zeytin yağı var mesela nurse harveysin içinde
Ygtali Gokgul rezene veriyorum anasonda ara ara veriyorum ama bizimki biraz alerjik daha kan sonucu çıkmadı zeytin yağida fayda etmedi başka ne yapılır bilmiyroum 🙄 5.Gün bitti
Gokgul Ysmn07 rezene cayını demeyın kesınlıkle cok rahat edıceksınız fıtılle her yotırdıgımda aglıyordum kuzum baska turlu rahatlamıyordu rezenenın dozunu arttırınca cocugum rahatladı ınslalah sızede ıse yarar
Ysmn07 Gokgul bugün ondan da verdim milupanın rezene çayı vardı 5 kaşık içirdim 5 kaşıkta mamasına kattım azmı oldu
Gokgul Ysmn07 benım bebegın 50 gunlukken 6800 gramdı ben bıberonu dayamıstım artık cocugu baktım cay kasıgı kar etmıyor hatta ılk verdıgımde 30 cc verdım ama bebegınızın kılosuna gore hareket edın kasık olarak bılemıycem ama bıberonla 10 cc 20 cc yı gun ıcerısınde verebılırsınız doktorumuza soylemıstım hatta cay kasıgıyla olucak gıbı degıldı bıberonla verdım dozunu arttırmakla ıyı yapmıssın demıstı
Gokgul Ysmn07#4131116 mılupa olarak bılmıyorum ben aktardan alıp demlemıstım o sekılde kullandım bır cay bardıgı suyu kaynatıp elımle bır tutam atıyordum ıcıne kaynadıktan sonra ılıyınca verıyodum