Alyaerva Bebeğim 5 ayına yaklaştı çok hoşuma gidiyo videolar bende almayı düşünüyorum kullanıpta kullanışlı al diyen varmı kapıya asılan önünde oyuncaklı zıpzıptan 😃
Eymen6153 Alyaerva kapıya asılan alma canım kenarlarına vurabiliyo banada hediye geldi ben tavana yer yapıcam asmak için ama çokda kullanışlı gelmiyo bana hediye gelmeseydi almazdım ama aklın kalmasın seviyosan al dene😊herşeye heves ediyoruz anneyiz😂
Ema Alyaerva bende de pregonunki var oğlum 9 aylık çıldırıyor😂😂 çok hoşuna gidiyor ilk başlarda sadece duruyordu keşfettikten sonra güzel oldu
Busralyaa Alyaerva Alyaerva bi arkadaşımda gördüm netten 30 tlye almış tavana asmalı çok hoşuma gitti bende alcam😄
Eymen6153 Alyaerva aynen aynıyız canım bende oturabileceği minderi aldım bi hevesle bes dakika durmadı aldıgımdan beri olsun içimde kalmadı napıyım😂
[silindi] Alyaerva kapıya asilani alma çok kullanışsız içine oturtmak ayrı dert çıkartmak öyle birde kapıdan geçemiyorsun sürekli çıkarıp takmak çok sıkıntı sert kapıya takılan demir aparatı.
Meryemmm Alyaerva bizde de prego var üzerine çıkınca deliye dönüyor hareketli bir yapısı varsa tavsiye ederim memnun kaldık biz