Ftmnr0203 Göğüs ucu çıkartmak için ve süt arttırmak için ne önerirsiniz kızlar (Göğüs ucu çıkartıcı ve silikon ucu almıyor bebeğim) 🙄
Juniorannesi Ftmnr0203 bol bol su iç emzirmeye zorla bir de süt sağma makinesi ile ucunu çıkart biberon kullanma sakın yoksa bir daha almaz memeyi
Belil Ftmnr0203 ebe bana enjektör verdi bir tane onunla çıkarıp emzir dedi biraz onu kullandım ama ben daha çok silikon göğüs ucunu kullandım genelde almıyordu aldığı zamanlar nadirdi ama sonrasında bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucu şuan bir sıkıntı yaşamıyorum
Lenavegeceninannesi Ftmnr0203 elde saçma süt pompası cıkarıyo göğüs ucunu ve boza, salep, leblebi seker, hurma, corba, kuru İncir, tahin helvası, tahin pekmez, bolca su, komposto, süt, yoğurt, ayran
Lenavegeceninannesi Ftmnr0203 bide ılık dus ve dustan masaj bolca dinlenme stressiz bir hayat mümkün olduğu kadar bide bebekle ten tene temas
Canpare2 Göğüs ucu için bilemem de bulgur pilavı komposto çok süt yapiyo bide sürekli emzirmen lazım bebeğini emmezse naparsan yap birsure sonra sütün gelmez
Mucize611 Göğüs ucunu bende silikonla aldırıyorum o konu da fikrim yok ama süt arttırmak için günde 3 litre su, havuç ve en güzeli börülce salatası bide humana çay
Ftmnr0203 Juniorannesi kaşık denedim tiksiniyor almıyor enjeksiyon da denedim inat bizim evlat doktor biberon a geç o halde kilo kaybı çok olmuş dedi 😕
Canpare2 Ftmnr0203 sağmakla bebeğin emmesi çok ayrı bebeğin emmesi lazım emsinki beynine uyarı gitsin daha çok uretsin sütü vücudun bak sagiyosun ya sagdugin sırada göğüs ucun çıkar çıkmaz bebeğine hemen memeni daya
rma Ftmnr0203 Ftmnr0203 aynı sorun bende de vardı. Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı ile ucunu çıkarıp hemen bebeğimin ağzına verdim memeyi. 8 günlüğüz. 4 gündür dolu dolu emiyoruz çok şükür. Kesinlikle tavsiye ederim
nhlaslan Ftmnr0203 3 aylık bebeğim. 3 aydır silikon uç kullanıyorum. Gögüs ucum hiç yok. Azıcık çıkıyo gibi oluyo gögüs pedi koyup atleti kapatınca o da gidiyo dümdüz oluyo ucu 😔 yanımda biri emzircek olsa pıt diye gögsünü tutturuyo emziriyordu. Gögüs ucuna özeniyodum🙃 sonra dedim amannn kafam kadar gögsüm var ama ucu yok napayım. Bebeğim anne sütü alıyo mu alıyo dedim takmıyorum artık. Bide kısır yiyince memelerim davul gibi oluyor sütten. Kısır yiyebilirsiniz. Bide bol su
Mervee96 Kızlar bende bu sorunu yaşadım ilk bir hafta sütümü sagdım ama sondoyla bebeğime verdim hem sütüm çoğaldı hem bebeğim sütümü içti, göğüs uçunu çıkartmanın bi diğer yöntemi de Şiringa göğüs ucunuza göre kesin ucunu ve göğüs ucunuzu çekin hemen çıkıyor zaten göğüs uçları. Bi de Süt arttırıcı bi ilaç söyleyeyim B12 Solvar kesinlikle kullanın.
Ftmnr0203 Çok teşekkür ediyorum kızlar hepsini deneyeceğim inşallah çıkar uçları başıma ağrılar giriyor artık düşünmekten