Semreli Kızlar oğlum 3 ay 20 günlük hala dönemiyor sizinkiler ilk ne zaman döndü ve yüz üstü mü yatırmak gerekiyor dönmeyi öğrenmesi için?
Derinsuveannesii Semreli 4 ay 7 günlük prensesim hala donemiyor ama yakın galiba çünkü dönecek gibi 🤭
Semreli Normal yani? Ben hergun yüzüstü yatiriyorum denesin çabalasin diye hiç dönecek gibi değil 😄 acaba taktik mi yanlış diye düşündüm
berat3347_ Oğlum bugün tam 4 aylık oldu yüzüstü bıraktım mi nadiren dönüyor o da ben çabalıyorum sesleniyorum dönmesi için
Nurdankaratas Arkadaşlar bize sağlık ocağı 4 aylık aşımızı olduğumuzda kan ilacı verdi ama doktorumuz 6. Aydan önce kullanmayın diyor bilgisi olan var mı
Deletedmom_297 Nurdankaratas bizde 4 ay 4 günlüğüz çocuk doktorumuz vermedi kan ilacı sağlık ocagınadaaaa gitmiyorum bütün aşılarını çocuk doktorumuzda yaptırıyoruz
DenizRuya Semreli Canım benim kızımda 3 ay 24 günlük dönemiyordu bi yerde okumuştum altını çıkarıp bırakın diye bezini değiştirmek için pijamasini çıkarıp bıraktım 15 dk filan dönmeye başladı sırt üstü yatarken sağına dönüp yüzüstü kaliyo öyle
Aselikra Semreli 4 ay 5 gunluguz sırt üstü yatarken yüz üstu dönebiliyor tek kolu altta kaliyordu onuna cekebiliyor artik :) ama basıyor çıglıgı yüzustu yatmaya hic sevmiyot cunku
srcyhy Semreli canim henüz erken benmki 4 ay 10 günlük. dönmeyi bilmiyordu ayaklarını karnına toplayıp döndürdum bi kaç defa. artık kendi yapıyor. dönmesi için teşvik edin. Ama 4 ay olunca tabi snnki henüz kucuk
Minikkuzum @Semreli canim benim oglumda 3 ay 20 gunluk hep yüzüstü uyur ama daha benimki de donemiyo sadece govdesini kaldirmaya calisiyor