Gamze25 Merhaba bebeğimin sabahtan beri ateşi iniyor çıkıyor fitil ateş düşürücü şurup ve duş aldırdım hala 37 . 8 siz anneler aynı durumu yaşadığımızda neler yapıyorsunuz kafasına ıslak bezler felan da koydum su da içirdim yoğurt yedirdm 7 aylık beneğim
Bsrumt55 Gamze25 canım ilacını ver üstünü hafif tut bol sıvı ver başka yapabileceğin bise yok ateşi kontrol altında tutmaya çalış 2 günden önce düşmüyor kolay kolay
AlyaBaby Gamze25 merhaba geçmiş olsun benım kızımda 18 aylık dünden beri atesi var calpol veriyorum düşüyor ama 4-5 saat sonra yıne cıkıyor azı dişleride patladı bilmiyorum diş zamanı bagısıklıklarıda zayıf oluyormus üşüttümü bilmiyorum takıpteyım 😕
Gamze25 Bsrumt55 neden sürekkli ateşi bir iniyor bi çıkıyor üşüttüm acaba yoksa filmi çıkartıyor hastanelerde gidemiyoruz virüsten dolayı hem doktor yok 😳
Bsrumt55 Gamze25 ateş düştükten bi kaç gün sonra belli oluyor nedeni genelde vücutta bir enfeksiyon varsa atese sebep oluyor
Gamze25 AlyaBaby bende de öle oluyo su diştenmiş dişi çıktı rahatladı ama benm oğlumun birazcık kanında enfksyonda cıkmıstı antibiyotksz iyilşmed geçmiş olsun ateşi cuktğnda bezini felan soyun komple duş aldrn yarım saat duşta tutun çok çabuk toparlıyo şurubun etkiisi ecnce ateş anında çakıyı
AlyaBaby Gamze25 merhaba teşekkürler bizimde ates 3 gün sürdü ateş bitti pembe dökuntu oldu megerse 6. Hastalık geçirmişiz 1 gün sonra o da geçti şükür