fatmahicip Herkese merhaba 2 buçuk aylık bebeğim var devamlı oturdu pozisyonda durmak istiyor tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 😊
Mirayimran fatmahicip erken diye düşünüyorum kas yapısından dolayı 3. Ayda destekli kucakta ama eğer oturmak isterse istemezse 4. Ayda destekli oturuyorlar kucakta
58goktugum 3 buçuk aylıkken oturmua başladı canım seninki çok erken oturtma ama bir süre sonra bebek kendiliğinden oturuyor zaten
fatmahicip Evet bencede erken ama yatırdığım zamanda çok ağlıyor kucağımda oturur pozisyona gelmek istiyor kendi kafasını kaldırıyor ne yapacağımı şaşırdım bir de elleri devamlı ağzında doktora da gidemiyorum 😔
Otpa Benim oglumda dört aylık kendini öne itip oturmak istiyor kucakta biraz oturtuyorum ama cekiniyorum acıkcası kızlar banada yorum yapar mısınız doktora gitseydik sorcaktım ama malum koronadan gitmedik
fatmahicip Otpa yanlış bilmiyorum 4 aylık destekli oturmaya başlayabiliyor çocuklar ama atayabiliyorsanız doktorunu bir arayıp danışın 😊
Deletedmom193 fatmahicip Aynen benimkide başka türlü durmak.istemiyor resmen oturmak istiyor çocuk daha 3 aylık 🤭