Diana2306 Kızım 5 aylık ben çikolata yedikten sonra emiyor ve yüzü kızarıyor bir kaçdır gözlemliyorum böyle oluyor ileride çikolata ya karşı birşeyi olur mu bu durumu yaşayan var mı
Emna_1903 Diana2306 5 aylik bebege cikolata verilir mi ? Hanimefendi zararli bir Allah korusun alerjik olur
cankuzularim Diana2306 bebeğimiz daha 5 aylık ben emzirirken çikolata hiç tüketmedim gaz yapar kabız bile olabilir hatta bunu gözlemlediyseniz yemeyi bırakın bence 🥰
Hunilianne Diana2306 valla mecbur kalınca öte bir oluyor ki alerjisi var 5.5 aydir elimi bile sürmedim çikolataya 😂
Ahanife Diana2306 onu bende yaşıyordum 5 aylıktan küçüktü ama kızım sonradan geçti bizim ama o dönem yemedim sonra yemeye başladım olmadı
Diana2306 cankuzularim canınız hiç istemiyor mu regl felan olduğunuzda veya normal zamanlarda ben asla dayanamıyorum çikolata ya
canparcam123 cankuzularim😂😂😂iyi geliyor kız arada bi tane yiyelim bari ben eti karam in çikolatasına bayılıyorum😜😜😝
cankuzularim Diana2306 istiyor gaz yapıyor diye yemedim yeminle 5 6 ay kadınız canımız istiyorsa anayiz reddetmeliyiz yememeliyiz diye düşündüm yemedim 🤪😂