Ays-nn Kızlar varmı aranızda kullanan ? Oğlum 5 aylık ve sanırım diş huzursuzluğu başladı boyunda durmas tehlikeli değil mi bilekte olsa ağzına alıyor sürekli elini oda olmaz kafamda deli sorular 🤦♀️ Faydasını gören oldu mu bideee
Retina Ays-nn ben kullanıyorum kızıma kolye içerde kaldığı için uzanamıuır faysası var mı bilmiyorum henüa diş gelmedi 6 aylığız ama çok salyası yok.arkadaşlar öemnun kaldıklarını söylediler
Zeykemk26 Ays-nn sofimaya var ınstagramda en güvenilir o ordan aldım bende hatta bunun ıcın 2 aydır para para bırıktırdım yani😂 bugun gelıcek ıns ıse yarar yaaa
Zeyyy Bende çok merak ediyorum kızım 2 aylıkken başladı ağzı akmaya 5aylik oldu ve dehşet akıntısı var 😒 diş den olsa erken başlamazdı acaba bu kehribar ise yarar mı bide pahalı ise yaramazsa o kadar vermek de istemiyorum kullanıp memnun olan varsa tavsiyede bulunsa alırız 🙄
Ays-nn Zeyyy ben çok araştırdım aslında baya memnun kalan var ama bilemiyor insan orjinal olcak ama işte sahtesini satan çok varmış ben instagramda buldum bir sayfa ordan almayı düşünüyorum
Zeyyy Ays-nn memnun kalanı duydum da birebir hiç rastlamadim ondan merak ediyorum burda yok mu acaba kullanıp memnun kalan 😒