Emine61 Merhaba, sütüm az geliyor bebegime yetmiyor üstüne Mama vermek zorunda kaliyorum, bebegim 2bucuk haftalik, ne yapmam lazim ?
Gizemabc Emine61 artar insallah. Cok can sıkıcı bir durum. Donem donem azabiliyor. Bol su icin, tabin pekmez yiyin, havuc da artiriyor. Bol yesillik de tuketebilirsiniz ve bence sık sık emzirin.
GSA1319 Emine61 her istediğinde emzirin internetten solgar ın b12 Li bira mayası tabletini alabilirsiniz faydasını gördüm tahin incir suyu havuç kimyon çayı tüketin
Mom103 Emine61 bol bol emzireceksin ben saatlerce emziriyordum sonra mamasını veriyordum. 15 gün falan kullandık mamayı sütüm geldi
fadimelif Emine61 süt sağma makinesi ile devamlı sağım yap çoğalıyor. Bol su Rezene çayı kimyon çayı hoşaf tavuk suyu çorbası bol bol sıvı gıda al. Hergün duşa gir göğsüne masaj yap. Zaman buldukça dinlen canım. Strese girme zamanla çoğalacak
fadimelif Mom103 saatlerce emzirmek iyi değil diye biliyorum bebek yoruluyor ve emmiyor sadece memede duruyor. Ben 7 dk biri 5 dk diğerini emzirdim. Emerken durduğunda içimden 10 a kadar saydım tekrar emmeye başlamasza çenesini dürtüyordum. Zamanlarda bu süreleri arttırdım