Sophie8 Kader_dmrbs hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün. bol bol su, mümkün olduğu her an uyku(yorgunluk aşırı etki ediyor), hurma, rezene, bulgur, helva (ama ilerleyen zamanlarda dikkat edin alerjisi çıkabilir)
Mihrii Hayırlı olsun canım diğer arkadaşlar gibi humana still tea onermeyecegim çünkü bir bardağında ortalama on şekerin üstünde var bununla ilgili yapılmış laboratuvar sonuçları var. Ben aynı şifa diye bir yerden var yaptırdım günde iki defa sabah akşam içtim içerisinde sadece bitkilerin tohumları var , humana gibi çayların içeriğine bakarsan görürsün bitki ekstratlari var içeriğinde. . bunun yanında bol su evet süt yapar benim doktorum günlük beş litre öneriyor . Yalnız şunu da unutmamak gerekir sütü arttıran suda olsa sütün kalitesini arttıran yediklerindir. Bu yüzden kavrulmamis çiğ kuruyemiş , bol sebze ve kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenmek çok önemli . Mevcut süt miktarını arttirmanin bir diğer yolu da sütünü sağmaktan geçiyor. Çocuğu emzirdin sonra sağım yap iki damla da gelse sağ sonra o kadar artacak ki baş edemeyeceksin. Yazdıklarım tecrübeyle sabittir bebeğim iki ay beş günlük
Minomm Merhaba.. Benim sütümü artıran torku fındık kreması oldu. Çok şükür onu yiyince sutum oluyor bi de su tabi
Kereminannesiii Kader_dmrbs daha yeni Doğum yapmışsınız hayırlı olsun ilk zamanlar bebişin emdiği süt az olur sütte az gelir sütüm az diye düşünmeyin :) bol bol su için, uykunuzu almaya çalışın ben stres yapmayın en güzel süt arttırma yöntemleri :)
Snmtt Kader_dmrbs bende 6 gün önce doğum yaptım ilk 3 gün çok azdı sütüm sağdıkça arttı en önemli şey sağmak bence. Bi de bestlak damla ve humana süt çayı içiyorum onların faydasını gördüm diğer bilinen şeylerin yanında😇
Kaveda Kader_dmrbs ilik duş al goguslerini ilik suyla yukardan asagi ovala, dere otu, bol su, uyku, rezene ,ısırgan çayı, bulgur, soğan , tahin, incir, havuç gule gule büyüt bebisini👼