LittleAngell Kızlar ilk bebeğim ve ilk defa tırnaklarını kesiyorum yanlişlıkla eti de kestim kanadı fazla ağlamadan eğlendirdim ama parmağına bakınca bastırınca kanıyor bu kanı nasıl durdurcam içim bi tuaf oluyor yerimde duramıyorum 😭😭
mucizemmm_ LittleAngell korkma canim bir coğumuz yapmişizdir bunu ilk kez kestiyimde bende kesmisdim oglumun kanamisdi baya pamuk koydum uzerine AMA oglum aglamamisdi ben cok aglamisdim
Rumeysa-Y LittleAngell Bende baş parmağının etini öyle yanlışlıkla kestim canım bende gördükçe çok üzülmüştüm . Sen sıkma zamanla geçiyor kendi eliyle oynadıkça etini kaldırıyor ama yapacak bir şey yok ettleri nazik olduğu için biraz geç iyileşiyor sürekli ıslak mendille sil mikrop kapmasın .
Rumeysa-Y LittleAngell Bence pamuk koyma kanla birlikte yeniden yapışıyor sonra pamuğu çıkarayım derken eti yeniden kalkıyor aynı hatayı yaptığım için söylüyorum 😬
LittleAngell mucizemmm_ tam ağlamaya başladı hemen dolaştırıp oynadım ağkatmadım ama ben ağladım onun yerine sizin gibi 😭
Zumraa12 LittleAngell kanı nasıl durduracağınızı bilmiyorum da bebek uyurken kesin çok rahat ben Bi tek öyle kese biliyorum🙈
BhrKrmn merveasm ben eldiven kullandım ilk ay kesmedim bir aylık olunca eldivenleri bıraktık tırnakları da kestim
BabyLinda merveasm sağlık ocağındaki hemşire ilk ay aşısını olsun öyle kesin dedi. Hepatit aşısı olcaz. Ondan sonra kesmeyi düşünüyorum. şimdi eldivenle idare ediyoruz.
LittleAngell merveasm 3 ay 10 günlük bebeğim yüzünü çok yırtıyodu ellerini kullanmaya başladı babasının dedesinin cebine elini soktuk kestim