Babygirly Arkadaşlar 29 günlük bir kızım var İlk 3/4 gün hiç sorun yaşamadık bimin bezini kullanıyorum daha sonra pişik oldu zeytinyağ ve bepsmthol kullanıyorum sadece doktora götürdüm doktor pişik kremi verdi Hamazing ve trsiod kullandım geçti yine oldu ben bu defa ıslak mendilden şüphelendim. İslak mendil direk temas ettirmedim sıcak suyla yıkayıp zeytinyağ ile öyle kullandım o zaman da bu defa İslak mendili bırakıp pamuğa geçtik pamuğun suya batırıp kullandım sudocrem zeytinyağ en baştan beri kullanıyorum ama bu akşam yine pişik olmuş idararını yaptığı yerde var sadece devamlı bez değiştiriyorum altın islak bırakmıyorum iyice temizliyorum sizce bezde mi bi sorun var kafayı yicemmmm artık ama bezde olsa pişiğin hiç geçmemesi lazım bizim geçiyor ama bi 4/5 gün sonra tekrarlıyor ya 😏😏😏😏
Nily Babygirly ozaman bezdedir sorun canım Ben slepy kullanıyodum mantar oldu resmen kızım, primaya gectik pişik bile olmadı Islak mendilde kullanmıyoruz pamuk ve su
deletedmom1101 Babygirly ben her pişik postunun altına yazıyorum imkanınız varsa evde yapın yoksa doğalını bulabilirseniz kantaron yağı bire bir 🙏
Aysegulisaa54 Babygirly bencede bez pişik yapıyordur öylede bir dene bende ıslak mendili yıkıyorum veya pamugu ıslatıp siliyorm birde desitin diye krem var çok güzel ben memnunım kızarmaya başlayınca ondan sürüyorum
Busraakkas Prima premium care olabilir tatlım ama ben ebebek in kendi markası bayb& me kullaniyorum güzel biraz daha uygun bunu önerebilirim