AnneBebek1 zehrahifa Canım dus al masaj yap rezene ve anne caylarindan ic lactamil anne tozu var onu kullan helva tahin pekmez yeşillik bulgur soğan ve en önemlisi bol su 3 lt ve uyku uyku uyku 😊
Minikuzu zehrahifa benim 6. Gün süt geldi. Hergün sıcak su ile yıkanıp göğüslerime masaj yaptım ve bulgur yeşil soğan çok yedim. Helva, açık çay ve petibör bisküvi çok iyi süt yapar
Lale00 zehrahifa 4 cu gun gelmisti bol bol elektirikli sagma makineysi cektim ve hurma uzum hosafi falan icmistim bol bol da su tabi gelicektir merak etme
Kevserolgun zehrahifa benim 4. Günde gelmisti helva yedim duş aldim tahin pekmez yedim yulaf falan iyi sut yapar
Seda23Yusuf zehrahifa benim 5gün sonra geldi herkes niye yok benim hemen geldi senin nadıl gelmez ay sezeryan ya ondan diye beni strese soktular arkadasimin tavsiyesi üzerine humana çayı içtim rezene ile kara dudu kaynayıp içtim geldi çok şükür duş al
Tugce066 zehrahifa benimde 2-3 gün gelmedi hiç stres sıkıntı yapma incir ye hurma ye elinden geldiği kadar uyumaya çalış rezene çayı iç sagdan soldan denilen laflara bakma 🥰