Buseucar Bebeğim 5 aylık. Doktor hemen gelebilecek bir diş görmüyorum dedi ama sulu dışkı ve hafif ateşi var. Salyası var. Herşeyi ağzına koyuyor kaşıyor. Diş değilse neden ishal oldu hafif ates oldu bilemiyorum. Basına gelen var mı? 😣
-erCansu- Buseucar bikere banada öyle dedi ama bi hafta sonra cocuk dis patlatmisti ya baya damagin icinde diş sisligi oluyo belli oluyor aslinda
Buseucar Sirince aklıma o da geldi geceleri sık sık kontrol ediyorum ama bazı geceler çok üstünü açıyor
Buseucar Yesillimon yaa gerçekten mi? Bende biraz bekleyeyim o zaman. Dişin gelmek üzere oldugunu nasıl anlarız? Ellerimi yıkayıp damağına mı bakmam gerekir?
Sirince Buseucar evet maalesef belli bir dönem üzerlerini açıyorlar daha fazla. Ya aslında diğer annenin de dediği gibi bizim kızımız ateşler içinde yanıyordu hergün hastanedeydik biride diş yüzünden demedi ben sorduğumda olabilir mi diye hazırlanıyor daha değil demişlerdi 3 4 gün sonra 2 dişi patladı böylede olabilir
-erCansu- Buseucar evet bazı disleri cikarken ishal oldu hafif mesela suanda dis patlatiyor bu seferde kabiz oldu😅
-efe- Yesillimon canım benim oğlum da aynı yan dişler sanki patlayacak ama ben ilk alt diş çıkar diye düşünmüştüm sizin ki çıktı mı oğlum 4 aylık bu arada eli sürekli ağzında ve aşırı salya var 3 Aydan buyana salyası vardı